torsdag 17 maj 2012

En varm och skön dagMaken och jag har grävt upp och lagt ut betongplattor vid komposthörnan idag. Nu känns det lite lättare att köra in med skottkärran, man slipper snubbla över stock och sten när man ska in till komposten.


En spalje vid grönsakslandet är också på gång, den snälla svärsonen kom och hjälpte till och imorgon ska det nog vara klart.


Nu är grillen tänd och snart ska vi äntligen få lite i oss, det är så lätt att glömma bort tiden när man håller på ute i trädgården så det blir lite sydländska mat-tider idag. Hoppas att ni alla haft en lika skön dag!/Titti
 Den lilla röda holken var egentligen tänkt som prydnad, men våra pilfinkar har fattat tycke för den, de ilar ut och in. Har inte vågat kolla om det finns ägg, vill att de får vara ifred om ifall att...

De Afrikanska liljorna har kommit på sin plats på baksidan...

Och grusgången är rensad och klar...Funkiablad på fram-marsch, mmmm...me like!!!

Tuviris och strandiris tittar upp här och där i nedre trädgården...

Den nya prydnadsapeln blommar fint i sin Amerikanska soptunna, den har ersatt bollpilen som vuxit där i 3 år nu. Bollpilen har fått ett nytt hem hos min dotter, där den planterats direkt i jorden som sig bör.
Hoppas att den växer så det knakar nu när den fått komma ut i det fria!

Mr. Jack Frost visar upp sina himmelsblåa blommor. Läste att det också finns en Mr.Barnaby, måste leta efter den på plantskolan nästa gång!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...