onsdag 2 januari 2013

April 2012-tillbakablick


Efter det varma vädret i mars kom det nästan som en chock när snön började vräka ner. Vi som hade trott att det var en ovanligt tidig vår, i själva verket var det bara en luring, vintern började om igen!
Nu vet vi varför det heter April-väder!!!


Men senare i månaden kom värmen och solen tillbaka! Vårkänslan började infinna sig när vi besökte Trädgårdsmässan i Älvsjö. Det första vi möttes av var den här vackra sluttningen utanför mässhallarna!
 Efter mässbesöket var vi verkligen fyllda av inspiration och idéer, mängder  av fröer och sticklingar fick följa med oss hem.

                                                De söta vår-irisarna började titta upp.

 
                                                Dags att så alla sommarblommor!

En av nykomlingarna förra våren var Tulipa Turkestanica, en favorit!Här står alla sådderna och trängs på matsalsgolvet. Varje gång man skulle förbi fick man försiktigt fösa undan alla sålådor. Så mycket bättre nu när jag har blomsterrummet i källaren!


Det var April det. Nästa inlägg kommer troligen att handla om Maj, om det finns någon logik i det hela! Men säker kan man aldrig vara, det är inte för intet som jag kallas för "tok-mormor" av barnbarnet!/ Kram Titti3 kommentarer:

 1. Så härliga vårbilder - förutom de första då :-) NU längtar man efter dessa tider... Jaså, du är en tok-mormor? Det låter väldigt bra tycker jag.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Du har alltid varit en tok-mamma :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant,så sant! Lite galenskap sätter piff på livet!/Titti

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...