torsdag 21 februari 2013

Vilodag


Det har varit lite mycket sista veckan så idag får bli en vilodag. Har pysslat lite i blomster-rummet på förmiddagen, längtan efter våren och trädgårdspysslet blir större för varje dag. Börjar känna mig som en av brun-björnarna på skansen...jag vankar av och an framför fönstret och hoppas att snön ska ha tinat bort fast jag just tittat ut för 5 minuter sedan...kanske har det hänt något sen jag sist kikade ut...men nej då...fortfarande lika grått och lika många centimeter snö som täcker trädgården så att inte ens en liten gnutta grönt kikar fram. Suck! Ingen vår i sikte på länge än! Tur att man kan pyssla lite inomhus i alla fall!
Just nu i denna sekund så tittade solen fram för första gången på en hel månad! Det lönar sig kanske att gnälla lite i alla fall. Oj, så underbart! Hade nästan glömt hur det kändes med solskenet som flödar in i rummet.  Då finns det hopp om livet trots allt. Ha en skön torsdag!
Kram Titti


6 kommentarer:

 1. vilket fint blomster rum du har
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 2. Du har alltid så fina arrangemang, godis för ögat. Ha det bra/carita

  SvaraRadera
 3. Så fint og vårlig, nydelige blomster og bilder.
  God helg fra Marit.

  SvaraRadera
 4. Allting är bara jättevackert och fräscht!

  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 5. Please consider adding the feedburner widget to your blog so I can register for EMAIL UPDATES when you create a new posting.

  See an example of feedburner in use at http://federaltwist.blogspot.ca/ under follow by email.

  http://tittistradgard.blogspot.se/


  SvaraRadera
  Svar
  1. Dale, I added it yesterday , hope it works ok for you!/ Titti

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...