fredag 7 juni 2013

Äkta sommar-feeling!


En alldeles underbar dag! Maken och jag pysslade  i trädgården på förmiddagen, maken målade trä-trallarna på terassen och jag klippte vildvinet som hade blivit lite för yvigt! Soligt och varmt har det varit hela dagen...nu känns det verkligen som om sommaren är här på allvar!

 På eftermiddagen var vi  bjudna till kära vänner på fest men bilen gick sönder för några dagar sedan, hur skulle vi göra? Det var ju ganska många mil att ta sig dit utan bil. Våra barn kom hit och lämnade ett SL-kort så att vi kunde ta tåget en bit och sedan bli hämtade...men då ringer våra kära vänner och säger att de åker de tre, fyra milen och hämtar oss. Tänk vilka underbara människor det finns!

 När vi väl är där och njuter av trevlig samvaro, ringer killen från bilverkstaden och säger att bilen är klar, han har jobbat på en helgdag för att vi skulle få bilen klar tills i morgon! Då ska jag nämligen ansvara för terapiträdgården på jobbet och åka och handla jord, gödsel och sommarblommor för att glädja våra vårdtagare.
  Men vi sitter i Stockholm och bilen i en annan stad...hur göra...vi vill ju inte gärna åka hem från festen...då ringer vår svärson och säger att han redan hämtat bilen och kört den hem till oss och parkerat den på tomten.
 På kvällen kör våra underbara vänner hem oss alla milen igen. Allt löste sig på bästa sätt, tack vare våra underbara vänner och kära svärson och en toppen-mekaniker som jobbat fast han egentligen skulle vara ledig! Vi känner oss riktigt bortskämda idag, och underbart nöjda med en verkligt trevlig sommardag!Det är sådana här sköna dagar man minns sedan i vintermörkret, man minns grill-doften, solen, skratten och hur lätt allt känns när det är sommar.
Tack alla kära, snälla människor som gjorde den här dagen så skön och härlig! Och tack till världfolket för en underbar kväll, med god mat, skön kvällspromenad och trevligt sällskap!
En stor kram till er!
Titti

2 kommentarer:

  1. Ja! Vad vore livet utan goda vänner? /Anja

    SvaraRadera
  2. Så godt at dere har så mange snille mennesker som hjelper til når dere behøver det. Gode venner er gull verdt! Det er som du sier, gode minner å tenke tilbake på når vinteren kommer.

    Ha en skjønn dag!

    Klem Marit

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...