söndag 7 juli 2013

Lindbro Humlebacken


Idag har vi besökt en fantastisk trädgård. Det var hos Birgitta och Håkan Stenström i Sköldinge. En trädgård fylld med inspiration och idéer. Här kommer några bilder från dagens besök.Jag älskar de fina gräsgångarna som slingrade sig runt om i trädgården.

En härlig mysplats i ett skuggigt hörn.Har ni sett vilken söt liten fågelholk!


Håkan är fantastiskt skicklig på att arbeta med sten. Det här fina hjärtat har han gjort själv och det fanns många fler exempel på hans skicklighet runt om i trädgården. Massor av fina tråg med vatten eller olika planteringar. Det jag kommer minnas mest från den här vackra trädgården är nog just de fina stensättningarna som var mycket skickligt gjorda. Men också alla fina och spännande växter, det fanns mycket att njuta av var man än såg. Det här är en samlarträdgård med många intressanta växter!


Tack Birgitta och Håkan för att vi fick besöka er vackra trädgård och för att vi fick er tillåtelse att visa bilderna här på bloggen.

Kram Titti


7 kommentarer:

 1. Vilken trädgård! Dina bilder förmedlar en trädgård som man bara borde få besöka. Otroligt vackra gångar - något som får mig att bli riktigt 'avundsjuk'- men inte missunnsam. Vackra gångar kan jag själv bara drömma om.

  /Anja

  SvaraRadera
 2. Så vakkert det var der! Det var en fantastisk hage. Så fint det var med alle steinpartiene. Takk for flott inspirasjon.

  Klem Marit

  SvaraRadera
 3. Så enormt vackert trädgård.
  Fantastiskt fina bilder som visar vackra rabatter och stensättningar..
  Skulle vilja se den i verklighet någon gång.

  Trevlig söndag!

  SvaraRadera
 4. Denna trädgården hann vi inte med denna gången, förhoppningsvis blir det nästa gång de har öppet. Vi var i två trädgårdar i E-tuna och en i S-tälje igår - snacka om att man fick påfyllning på "inspirationskontot"!
  Ha en fin dag i solen!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så flott hage du besøkte!
  Mange flotte datajler og ideer:)
  Nyt sommeren:))

  SvaraRadera
 6. Jaa du, Titti, nog för att du besökte en fin trädgård, men din är ju så fantastisk så egentligen behöver du ju inte titta på andras....fast det är väl det som är grejen, kul att se anat och sedan ändå komma hem till sitt eget med lite nya idéer osv.
  Ha det gott.
  Kram ♥

  SvaraRadera
 7. Fantastisk sten trädgård!! Väldigt snyggt och frodigt.
  Tack för titten:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...