lördag 3 maj 2014

Storstädning


Den här veckan har det storstädats både inne och ute. Alla fönster är putsade, alla garderober städade, alla golv skurade, alla utemöbler tvättade, alla rabatter är rensade och sen tog orken slut! Dessutom har jag varit på utbildning två dagar. Nu ska jag arbeta några nätter sedan får det nog bli lite vila för tanten börjar bli en aning skröplig:-)Körsbärsträdet i full blom.

Luktviolerna doftar underbart!

Fin-besök i Julias hörna.
Det är hönan Agda som testar hållfastheten på utemöblerna.

Relax...precis vad jag längtar efter just nu!


Det blommar både här och där!
Gulsipporna lyser så fint i kvälls-solen.


Fänrikshjärta på G
Jag längtar efter att få plantera fjärilsrabatten, men nätterna har varit så kalla, ner till 5 minusgrader har vi haft denna vecka(och lite snö)Så växterna får stå i växthuset några dagar till. Men nästa vecka ska vi få lite mildare väder.
Det ska bli så härligt att få ner alla plantor i jorden!Ha en riktigt skön helg!
Kram Titti7 kommentarer:

 1. Men snälla nån, dygnet har ju bara 24 timmar! Hur har du hunnit med allt detta? Det ser så fint ut på alla bilderna. En glädje att titta på dem. Var rädd om dig och må så gott!

  SvaraRadera
 2. Så mycket färgprakt du visar! Du har det ju så fint och det ser så inbjudande ut runt dammen. Önskar jag hade hunnit lika mycket, särskilt städat alla garderoberna. Det är ju lika härligt som rena underkläder och nya sängkläder.

  Fortsatt trevlig helg
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Du har det så fint i hagen din! Du er så dyktig til å få alt til å se så perfekt ut :-)

  Klem Marit

  SvaraRadera
 4. Imponerande, vilket drömläge, dit kommer jag nog aldrig även om jag gärna skulle vilja. Jättefina bilder, klipper du ner violerna på våren? Jag har frösådda violer överallt men de blommar inte så mycket, tittade under bladen en dag och där var ju massor med blommor.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Inger!
   Nej jag brukar inte klippa ner dem. Jag bara gödslar dem med kogödsel, inget annat./ Titti

   Radera
 5. Vilka underbara bilder!
  Ja, den här kylan som kom gillar jag verkligen inte. Nu har vi (som tur är) inte haft lika kalla nätter som er. Någon enstaka minusgrad bara och det märks inte i trädgården.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Här stod det också städning på schemat under den gångna långhelgen, men det var för fint väder (kyligt dock) så det blev inte av. Suck. Hoppas på regn snart så man kan vara inne med gott samvete. Älskar färgen på dina penséer. Mycket annat snyggt också att titta på. Din relaxbänk är så lummig med den grönskande ryggen och inramningen. Vi har en nästan exakt likadan, men ryggen är staket, så det är mycket kalare.
  Hoppas du hinner vila i kapp.
  Hälsar
  Marta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...