söndag 13 juli 2014

Glädje och sorg


I början på veckan var vi i Enköping. Vi brukar alltid åka dit varje sommar för att besöka parkerna, men varje år har vi missat Stäppsalvians blomning. Men i år lyckades vi pricka in den precis när den var som vackrast. Jag blev så glad att jag äntligen fick se den blå floden av blommor som likt vatten rinner genom planteringarna.


Jag är glad att jag äntligen fick se det med egna ögon...fantastiskt vackert!
Vi har gjort flera trädgårdsbesök de sista veckorna. Och njutit av det vi sett, men hela tiden har ett svart moln hängt över oss.
Vår älskade Oliver har varit svårt sjuk och igår somnade han lugnt och stilla in i mitt knä. Nu ligger han begravd i sin favorithörna i trädgården.
Det var där han älskade att sitta och njuta, det var där han grävde ner alla kottar han bar med sig hem efter varje promenad.
Det känns så förskräckligt tomt här hemma! Det tar nog tid att vänja sig vid att han inte finns här hos oss. Men det är skönt att veta att han inte behöver lida längre.

Kram Titti

8 kommentarer:

 1. Sorgligt men så är livet även för en liten vovve. det går nog bra, huvudsaken att du vet att det är stilla och skönt för vovven. Sommaren går vidare med väldig fart snart är allt överblommat. Parkerna i E är så vackra var där i några förra sommaren iår hinner vi nog inte med det.
  Önskar dig en skön och härlig vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Det är alltid en sorg när någon man tycker om inte längre finns med. Låter fint att han fick somna in i ditt knä, lugnt och tryggt.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 3. Så trist! Jeg vet så altfor godt hvor sørgelig det er, for jeg har også hatt hund. En blir så glad i de, men det var godt at han fikk sovne inn på ditt fang.

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 4. Beklagar sorgen! En vän, en familjemedlem det känns. Aldrig att det "bara" är en hund, ingen saknad ska förringas. Fina besök ni gjort.

  "So this is where we part, my friend
  And you'll run on around the bend
  Gone from sight, but not from mind
  new pleasures there you'll surely find
  Your place I'll hold, you will be missed
  The fur I stroked, the nose I kissed.
  And as you journey to your final rest
  Take with you this, I loved you best."

  SvaraRadera
 5. Härlig trädgårdsresa ni gjort. Fint med salvian!
  Tråkigt att läsa om eran Oliver.Det är sorgligt när dom inte finns bland oss längre och framför allt blir det fruktansvärt tomt.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så vackert med stäppsalviorna, som ett hav..
  Så sorgligt med Oliver! Ja, de små liven ger så mycket och får stora platser i våra hjärtan, hem och vanor att det blir så tomt utan dem...
  Styrkekram
  Katarina

  SvaraRadera
 7. Beklagar Oliver. Hemskt att förlora en vän.
  Skulle också gärna vilja se floden av stäppsalvior i verkligheten.
  Kram
  Anette

  SvaraRadera
 8. Lämpligt namn på inlägget. Såå sorgligt. Han var ju så där enormt gullig, som bara vissa hundar kan vara. Vad bra att ni har de gulliga bilderna på honom.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...