tisdag 17 maj 2016

Bästa tiden!


Nu är den bästa tiden på året! Allt är grönt och skönt och man vet att sommaren ligger precis bakom hörnet. Så mycket att njuta av och glädjas åt! Man kan inte tacka sin skapare nog för att man får vara med om miraklet ännu en gång...vilket privilegium!De första syrenerna har slagit ut och vi får frossa i buketter och arrangemang med de vackra blommorna.

Kram
Titti


Ps. tack för alla söta kryapådighälsningar, nu är jag på benen igen:-)

5 kommentarer:

 1. Det är verkligen en ynnest att få uppleva allt år från år. / Britt

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra bilder och arrangemang! Så där riktigt ljuvt och fint!
  Jag börjar uppskatta våren mer och mer, den har inte varit min favoritårstid, det har och är väl vintern, men då skall det vara mycket snö och riktigt kallt! Och sol! Men våren är helt klart väldigt fin också!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Skönt att du är på benen igen! Här väntar vi fortfarande på häggblomningen innan det är dags för syrenen, men framfarten stoppades upp något nu är det blev kallare igen.

  SvaraRadera
 4. Ja, verkligen en härlig tid! Bara solen ville titta fram lite mer här hos mej i Wales. Det har varit fint några dagar, men så kom regnet idag, inte kul!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 5. Men oj, är syrenerna redan utslagna. Mirakel är rätta ordet, så här grönt och fräscht är det enbart en kortare tid. Den bästa tiden.
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...