fredag 17 juni 2016

Äntligen kom regnet!


Ja, äntligen fick vi lite regn! Man kunde riktigt se hur alla växter njöt av duschen och sträckte upp sig lite extra. Jag sprang ut i regnet med kameran i högsta hugg för att ta några bilder medan maten puttrade på spisen. Trädgården är fräsch som en nyponknopp och härliga färger får den ju så här efter regn. Paradisbusken och Gullregnet blommar så fint nu.

Och Pionerna har knoppar!

Nu är det gott att leva!

Kram
Titti

16 kommentarer:

 1. Regnet är välbehövligt. Det är så otroligt torrt fortfarande. Igår fick vi 2mm. Inte mycket att hurra för.

  Har du stammat upp/rensat bort de nedersta grenarna på paradisbusken? Väldigt snyggt.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi har stammat upp den och plockat bort lite av den flagande barken. Annars ser det så skräpigt ut. Kul att du gillar det./ Titti

   Radera
 2. Så utrolig vakkert du har det i hagen nå! Her i Bergen har det akkurat begynt å regne litt, foreløpig ikke mer enn at det bare kan sees som våre flekker på hellene, men jeg gleder meg over hver eneste dråpe. Men, livet er herlig, det er sommer! klem fra Anne-kristin

  SvaraRadera
 3. Det är inte ofta man längtar efter regn men nu vore det mer än välkommet. Det var ca 10 mm utlovat inför morgondagen men nu visar prognosen bara på ett par millimeter så det blir inte nån rotblöta precis utan bara lite dutt på ytan. Skönt att det regnat hos dig och att det verkar ha kommit lagom mycket också, varken smådutt eller skyfall. Så fint det blommar hos er och vilka mysiga gångar ni har med fullt av vackra växter i de stora planteringarna på sidorna, och paradisbusken är verkligen pricken över i. Nu vet jag också, tack vare ovanstående kommentarer, hur ni håller den så snygg. Önskar en trevlig helg! Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Paradisbusken är ljuvligt vacker! Hade den i min förra trädgård. Varför har jag inte skaffat mig en hit kan man ju undra!?
  Även här har det regnat till min belåtenhet:)
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Heldige deg som fikk litt regn! Det kom litt her også, men det er så tørt her så vibehøver mye mer. Din paradisbusk er utrolig flott!

  God helg!

  SvaraRadera
 6. Så vackert! Visst behövdes set lite vatten. Här har det också kommit regn. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Det är som att se på små kort när jag ser dina bilder. Det är mycket som blommar hos dig både högt och lågt. Allt mår bra av regnet och även vi.
  här är en så härlig luft efter regnet
  Ha en fin helg
  kram Meta

  SvaraRadera
 8. Vackra bilder från din trädgård, och visst var det härligt att det kom lite regn till slut. Pionerna har stora knoppar här också, kommer att bli fint när de slår ut.
  Ha en fin helg /Marika

  SvaraRadera
 9. Ni fick regn! Lyckostar! Här har vi fortfarande bara fått sammanlagt 3 mm, det räcker liksom inte, så vi vattnar. Molnen kommer men dom släpper inte ner något regn.....jag oroar mig för blåbären och lingonen i skogen, dom torkar bort!
  Du har så fint i din trädgård och den vaknar ju till liv på ett annat sätt med riktigt regn om man jämför med vattenspridare, det är liksom inte samma!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Så vacker er trädgård är just nu, inte bara regnet tror jag som gör det så fint vill jag påstå! Men ack så efterlängtat det var när skyarna äntligen öppnade sig.

  Kram!

  SvaraRadera
 11. Äntligen regnar det inte här i Wales. Vi behöver en dag utan regn!
  Tack för att ni tog det från oss, för nu tittar lilla solen fram här!!!
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 12. Ja, nå er det godt å leve. Så nydelig det blomstrer i hagen din og så flott med busker og trær og en koselig benk. Ha en god helg. Hilsen fra Liv

  SvaraRadera
 13. Vackra bilder! Så välkött, genomtänkt och frodigt. Grattis till regnet. Här har det fortfarande inte kommit många droppar. Under 10 mm på åtta veckor.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 14. Wow, så fint, som en dröm!
  Kram

  SvaraRadera
 15. Fantastiskt fint! Som en lite dimmig dröm!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...