onsdag 7 september 2016

Också ett tidsfördriv...


Det känns som om dagarna släpar sig fram som grå elefanter på rad just nu. Jag får yrselanfall hela tiden och vågar inte ge mig ut någon längre sträcka. Jag är inte van att vara så mycket stilla utan brukar fara runt som ett skållat troll i vanliga fall. Då är det skönt att ha något för händer som man kan sysselsätta sig med när man måste hålla sig i stillhet. Så för några dagar sen så plockade maken ner alla belysningsarmaturer i trädgården och jag satt och putsade upp dem så de riktigt glänser. Det kändes riktigt roligt att få göra lite nytta. 


Vanlig möbelpolish som finns i butiken nära dig är toppen för att få upp glansen på både plast och målade ytor. Denna hade jag hemma, men det går säkert lika bra med andra sorter. Man kan prova sig fram. Lamporna blev som nya efter behandlingen. Se bara vilken skillnad!


När jag ändå höll på att roa mig, så fick lyktorna på yttertrappen också lite behandling.


Det blev visst lite på räcket också, så nu glänser hela härligheten!Jag hade tänkt att gå ut och plocka några rönnbär som dekoration i ljuslyktorna men det får vänta tills jag blir bättre. Men jag hade några små pumpor som fick pigga upp det hela lite.


Den gamla tåglyktan kanske också borde putsas lite ser jag nu.
Annars känner jag mig riktigt nöjd! Man har inte roligare
än man gör sig.


Kram
Titti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...